Brezplačen nasvet

Ivan Jurgec

Moje ime je Ivan Jurgec, sem predsednik Kluba – BODI VAREN IN ZDRAV v SLOVENIJI in hvala, da ste obiskali našo stran ter za zanimanje, da vam lahko pomagam. Na podlagi mojih izkušenj na področju varnosti in varovanja človeških življenj ter premoženja ljudi, ki sem si jih pridobil po več kot 30 let delu v Policiji, sem mnenja, da vam lahko svetujem. Sam sem začel z delom v Policiji, julija 1990 in ga končal decembra 2020, ko sem podal odpoved iz osebnih razlogov. Najprej sem 15 let opravljal delo na Policijski postaji Piran, nato pa še 15 let na Policijski postaji Rače. 

Večji del svojega dela sem opravljal dela kot policist kriminalist, to pomeni, da sem obravnaval in preiskoval kazniva dejanja, kjer sem užival in imel v sodelovanju s sodelavci dobre rezultate. Veliko sem se v tem času naučil na splošno pri delu v Policiji na vseh področjih dela, predvsem pa na področju obravnave in preiskovanja različnih kaznivih dejanj. 

Ker si želim še naprej pomagati ljudem, kar je moje poslanstvo, sem se odločil, da vam ponudim, da me vprašate karkoli glede varnosti na splošno, varovanja vašega doma, podjetja, glede kaznivih dejanj, morda dela policista. Zapišite vprašanje in jaz vam odgovorim oz. podam svoje mnenje – nasvet. 

Pod rubriko NASVETI sem že zapisal najrazličnejše nasvete, ki se nanašajo na posamezna področja, kjer sem sam zaznal, da ljudem primanjkuje informacij in znanja. Svetujem vam, da si jih preberete, vas pa istočasno vabim, da se vračate na našo stran, saj se bodo nasveti dopolnjevali. 

V spodnji obrazec vpišite vaše podatke in vprašanje

Brezplačen nasvet
Obvestilo (obvezna seznanitev) : *