Pogovori

Pogovore z vami v sklopu delovanja kluba izvaja pretežno Ivan Jurgec, predsednik kluba, bivši policist s 30 let delovnimi izkušnjami in opravljenimi več tisoč najrazličnejšimi pogovori z ljudmi, oče treh otrok in z ogromno osebnimi izkušnjami v življenju. Uživam v pogovorih, predvsem pa znam poslušati. Da pa bi bolje spoznali, kdo je Ivan Jurgec obiščite spletno stran www.ivanjurgec.com oz. si poglejte spodnji posnetek.. 

Zaradi ugotovitev, da je veliko ljudi osamljenih na svojem domu oz. se kljub ljudem okoli njih počutijo osamljene, saj v svoji okolici ne najdejo osebe, kateri bi se lahko zaupali o morebitnih svojih težavah smo se v Klubu – Bodi varen in zdrav v Sloveniji odločili, da ponudimo ljudem svoj čas in da jim prisluhnemo. 

Če si želite pogovora, nas kontaktirajte.

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Pogovori
Obvestilo (obvezna seznanitev) : *

Pogovori lahko potekajo osebno pri vas doma ali na dogovorjenem mestu oziroma preko interneta s pomočjo video aplikacij SKYPE ali ZOOM. 

Osebni pogovori
pogovori preko spleta

Cena enournega (60 minut) pogovora je 19,00 evrov. V kolikor se gre za osebni pogovor pri vas doma oz. na dogovorjenem mestu nastanejo dodatni stroški prevoza. Izvajamo tudi brezplačne pogovore, v kolikor vam trenutno finančno stanje ne omogoča plačila. Pišite nam in našli bomo rešitev. 

Vsi pogovori so zasebne in zaupne narave, kar pomeni, da vsebino pogovora ne pozna nihče drug, razen mene in vas. 

Edina izjema bi bila lahko v primeru, če bom zaznal elemente kaznivega dejanja in je oz. bi bilo lahko ogroženo življenje ljudi.

BONUS

Kot dodatno ugodnost vam brezplačno poklanjamo svetovanje za vaš dom “Kako zavarovati vaš dom pred vlomilci, tatovi?”.