O nas

Klub BODI VAREN IN ZDRAV V SLOVENIJI je ustanovljen za opravljanje nalog in dejavnosti pri vzpodbujanju in razvijanju pozitivnih vrednot življenja, s ciljem pomagati ljudem doseči celovito skrb za varno, zdravo in brezskrbno življenje.

NAŠI PODATKI :

Naziv : KLUB - BODI VAREN IN ZDRAV V SLOVENIJI
Sedež : Bistriška cesta 60, 2319 Poljčane
Matična številka : 4106539000
Davčna številka : 81350651
Transakcijski račun : SI56 6100 0002 5199 007 (Delavska Hranilnica d.d.)
Elektronski naslov : info@bodivareninzdrav.eu
Odgovorna oseba : Ivan Jurgec

Ivan Jurgec

Najprej vas lepo pozdravljam in se vam zahvaljujem, da ste obiskali našo spletno stran. 

Ker sta varnost in zdravje, vrednoti, ki sta v življenju vsakega posameznika zelo pomembni, smo za vas pripravili nekaj koristnih informacij. Vabim vas, da si vzamete nekaj časa in pregledate naše vsebine.

V kolikor nas želite karkoli vprašati nas kontaktirajte. 

                          Ivan Jurgec, predsednik kluba

Naša prioriteta je vaša varnost.
 
V Klubu BODI VAREN IN ZDRAV v SLOVENIJI, se zavzemamo ne samo za varnost vašega doma, ampak tudi za dobrobit vašega fizičnega in duševnega zdravja.
 
Želimo doseči, da je vsak Slovenski dom zaščiten in pripravljen na razne dogodke, ki prevečkrat terjajo življenja, predvsem pa veliko stresnih trenutkov. Nesreč in bolezni ne moremo vedno predvideti, vendar se lahko nanje pripravimo po najboljših močeh.
 
En segment izvajanja aktivnosti bo namenjen ozavaščanju ljudi o škodljivostih elektromagnetnih sevanj, predvsem uporabi mobilnih telefonov, WIFI napravam in drugim napravam, ki povzročajo elektromagnetna sevanja.
 
Z našimi izdelki in storitvami lahko zmanjšamo možnosti, da se le-te pripetijo tudi nam in ublažimo njihove učinke v primeru da se.
 
Želimo biti na vaši strani, v dobrem in slabem.
logotip Bodi varen in zdrav